Політики конфіденційності

Політика конфіденційності та умови користування сайтом svoyi.org
Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ» публікує цю політику конфіденційності та умови користування сайтом svoyi.org з метою уникнення будь-яких непорозумінь і конфліктів з відвідувачами.
1. Відвідувач не повинен впливати і втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, інакше, ніж через стандартний інтерфейс.
2. Відвідувач, використовуючи даний сайт, повинен дотримуватися норм чинного законодавства України, а також умови користування сайтом. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем при використанні сайту або законодавства, або умов користування сайтом, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.
3. При створенні власного контенту на сайті svoyi.org, користувачеві забороняється будь-яким чином ставити під сумнів територіальну цілісність України, закликати до насильницької зміни державного устрою, вести пропаганду насильства, гендерної, расової нетерпимості, а також до нетерпимості і дискримінації на основі національності, а також сексуальної орієнтації особистості. Також забороняється використовувати нецензурну лексику. У разі недотримання цих умов користувачу може бути закритий доступ до можливості коментування, або до сайту в цілому.
4. Збір та використання персональних даних:
4.1. Персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.
4.2. Відвідувачу на сайті svoyi.org може бути запропоновано ввести персональні дані, зокрема ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, наприклад таких як Twitter, Facebook , google +. Громадська мережа «СВОЇ» може звертатися до відвідувача сайту з проханням про надання інших даних.
4.3. При реєстрації на сайті svoyi.org відвідувач дає згоду адміністрації на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим, дає згоду на передачу та зберігання цих даних.
4.4. Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ» залишає за собою право збирати дані про відвідування сайту або з'єднання, які проходять через сайт. Дані відомості можуть містити інформацію про під'єднання до Інтернету, трафік та тривалость роботи користувача в мережі Інтернет.
4.6. Персональні дані відвідувачів використовуються для полегшення користування сайтом відвідувачів, обліку їх інтересів і переваг при здійсненні редакторської політики, а також для аналізу поведінки користувачів, в тому числі і в роботі з контрагентами в сфері реклами. Персональні дані використовуються відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", " Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах ", НД ТЗІ 2.5-010-03" "Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу ", а також внутрішніх нормативних документів Громадської мережи «СВОЇ».
4.6. Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ» залишає за собою право зберігати персональні дані протягом необмеженого часу.
4.7 Сервер сайту svoyi.org тимчасово реєструє доменне ім'я або IP - адреса комп'ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP і веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих в під час сесії.
4.8. При роботі сайту svoyi.org використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку. Файли cookie використовуються, щоб зробити сайт svoyi.org безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск, а також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умов відвідувачами. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.
4.9. За допомогою системи Google Analytics Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ» збирає статистику про відвідування сайту, таку як інформація про відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, країни походження відвідувачів, а також інформацію про спосіб заходу на сайт агентства і т.д. Жодне з цих дій не пов'язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.
4.10 Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ» вживає відповідні заходи безпеки по збору, зберіганню і обробці зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення Вашої особистої інформації.
4.11 Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ» не продає, не обмінює і не здає в оренду особисту інформацію користувачів. Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ» може надавати загальні агреговані демографічні дані, не пов'язані з особистою інформацією, нашим партнерами і рекламодавцям для цілей, описаних вище. Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ» може використовувати сторонніх постачальників послуг, для допомоги в управлінні бізнесом і сайтом або керувати діяльністю від імені агентства, наприклад для проведення розсилки, статистичних досліджень. Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ» може ділитися цією інформацією з такими третіми особами для обмежених цілей.
5.Сайт svoyi.org може містити посилання на сайти, які не належать Громадській мережі «СВОЇ».
6. Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ» має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів сайту svoyi.org на вимогу правоохоронних органів, за рішенням суду або в рамках інших законних процедур, або по іншому вимогу згідно з чинним законодавством України.
7. Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ» не несе відповідальності за упущену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів сайту svoyi.org якщо такі виникли при користуванні сайтом.
8. Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ» не гарантує і не стверджує, що використання матеріалів, які публікуються на сайті svoyi.org не зашкодить інтересам третіх осіб.
9. Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ» намагається забезпечити, щоб вся інформація на сайті svoyi.org була максимально достовірною. Проте організація не бере на себе відповідальність і не гарантує, що надана інформація і дані є точними, об'єктивними і актуальними на момент перегляду.
10. Авторські публікації і колонки, які містить сайт svoyi.org, є точкою зору їх авторів. Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ» не несе відповідальності за точність, об'єктивність і актуальність інформації, опублікованої на сайті svoyi.org з посиланням на інші ЗМІ.
11. Всі права на сайт svoyi.org і його зміст належать Організації адміністратору Громадської мережи «СВОЇ» або використовуються нею за погодженням із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи, охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.
12. Відвідувачі сайту не мають поширювати, змінювати, передавати, будь-яким чином використовувати інформацію сайту svoyi.org для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу Організації адміністратора Громадської мережи «СВОЇ». Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приписів про власність на завантажені і / або копійовані матеріали. Використовувана інформація повинна містити активне гіперпосилання на сайт svoyi.org.
13. Копіювання інформації з сайту svoyi.org може бути здійснено в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах.
14. Відвідувачі сайту беруть на себе відповідальність за всі ризики, які виникають при використанні сайту svoyi.org. У межах, які максимально дозволяє закон, Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ», ні будь-яка інша сторона, залучена в створенні, виробництві або обслуговування сайту svoyi.org, не несе відповідальності за прямі, непрямі або випадкові збитки, які коли-небудь заподіювалися, і які були викликані тим, що відвідувач мав доступ до сайту svoyi.org користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ» попереджала відвідувача про можливість таких збитків і втрат.
15. При роботі з сайтом svoyi.org відвідувачеві не надаються права на інтелектуальну власність ні на сайт, ні на його утримання або на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту.
16. Організація адміністратор Громадської мережи «СВОЇ» залишає за собою право переглянути цю політику конфіденційності та умови користування в будь-який час.
17. Якщо Ви відвідали цей сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності та умовами використання ресурсу. Якщо Ви не згодні з даною політикою конфіденційності та умовами конфіденційності, Ви повинні залишити сайт.